Bygningskonstruktør med gode Revit-kompetencer søges​

Trænger du til luftforandring og mulighed for at videreudvikle dine kompetencer inden for blandt andet projekteringsarbejde og revit? Kan du se dig selv, som en del af et yderst velfungerende team, som hvert år har et utal af spændende og forskelligartede opgaver at løse? Er du uddannet bygningskonstruktør eller byggeteknikker med en smule praktisk erfaring inden for projektering? Så er det lige dig vi står og mangler!

Hvem er vi?

Vi er et rådgivende ingeniørfirma, som har eksisteret siden 1976, vi består af 32 rare og kompetente medarbejder, som er fordelt på vores fire afdelinger vvs, el, konstruktion og bim. Vi har gennem de sidste 46 år projekteret og ydet rådgivning i forbindelse med et utal af forskelligartede projekter – vi laver nemlig sjældent to projekter, som er ens. Vores projekter spænder fra nybyg til restaurering og vedligehold, med særlig interesse for fredet og bevaringsværdigt byggeri samt transformationsbyggeri, energioptimering og bæredygtighed.

Den 1. juli 2022 rykkede vi teltpælene op efter 46 år i Solrød og flyttede til det DGNB-certificerede nybyggeri i Køge Idrætspark, med udsigt over Køge by og stadion. Det er vi rigtig glade for.

Martin Johansen, Bygningskonstruktør: ”Som bygningskonstruktør i Strunge, har jeg en meget alsidige arbejdsdag, med mange forskellige typer af opgaver på tværs af fag. Jeg har stor frihed i udførelsen af mine opgaver, og når der er travlt, er vi gode til at hjælpe hinanden. Jeg er omgivet af fagligt dygtige kollegaer, der også bakker op om det sociale.”

Hvem er du?

Du er bygningskonstruktør eller byggeteknikker og har minimum 3 års praktisk erfaring med projekteringsarbejde. Du skal have godt kendskab til Revit, Auto-CAD og Molio/BIPS-standarder.

  • ​Du er struktureret og engageret

  • Du har gåpåmod og tager en udfordring op
  • Du er selvstændig og samarbejdende
  • Du er en god og deltagende kollega

Hvad skal du lave?

Du bliver en del af vores bim-afdeling, som består af vores fagleder, 3 tekniske designere og 3 bygningskonstruktører. Du skal stå for modellering og projektering af blandt andet bærende konstruktioner inden for såvel mindre til- og ombygninger, som nybyg og renovering af større og mere komplekse byggerier inden for blandt andet kulturbyggeri, erhvervsbyggeri, undervisningsbyggeri og restaurering af fredede bygninger.

En del af arbejdsopgaverne foregår også i tæt samarbejde med vores konstruktionsafdeling og omfatter fagtilsyn, besigtigelser og registreringer på byggepladser såvel som ved eksisterende byggerier. Herudover kræves der blandt andet også deltagelse i diverse byggemøder og kontrol for udført arbejde for bygherrer.

Hvordan søger du?

Send din ansøgning sammen med dit CV til ingenioer@strunge.dk mærket ”Bygningskonstruktør”. Vil du vide mere om stillingen kontakt rådgivningschef Jannich Rolf Larsen på telefon 20606017 eller direktør Jesper Strunge Jensen på telefon 20606010.

Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingenioerer F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge

​CVR - 12565771​​​