Nysgerrig, rar og selvstændig el-ingeniør/-installatør søges

Vil du gerne være med til at tage aktiv del i den grønne omstilling? Drømmer du om at være med til at nytænke og udvikle energioptimering i et bæredygtigt perspektiv inden for byggebranchen? Passer du ind i et arbejdsmiljø hvor der er højt til loftet, plads til både de strømlinede, krøllede og alt derimellem? Vi har et job til dig, som gerne vil udvikle dine faglige kompetencer inden for traditionelle- og energibesparende elinstallationer, såvel som projektering af eksempelvis ladestationer, solceller, batteripakker og meget mere.

Hvem er vi?

Vi er et rådgivende ingeniørfirma, som har eksisteret siden 1976, vi består af 34 rare og kompetente medarbejder, som er fordelt på vores fire afdelinger vvs, el, konstruktion og bim. Vi har gennem de sidste 47 år projekteret og ydet rådgivning i forbindelse med et utal af forskelligartede projekter – vi laver nemlig sjældent to projekter, som er ens. Vores projekter spænder fra nybyg til restaurering og vedligehold, med særlig interesse for fredet og bevaringsværdigt byggeri samt transformationsbyggeri, energioptimering og bæredygtighed.

Den 1. juli 2022 rykkede vi teltpælene op efter 46 år i Solrød og flyttede til det DGNB-certificerede nybyggeri i Køge Idrætspark, med udsigt over Køge by og stadion. Det er vi super glade for! 

Michael Sjøstrand, el-ingeniør: ”Udfordrende opgaver i spændende bygninger, med mere eller mindre komplekse byggerier for både private og offentlige bygherrer, hvor vi laver alt fra ministerier til dyreparker og museer. Vi er med helt fremme i den teknologiske udvikling, i forbindelse med den grønne omstilling, hvor vi blandt andet bidrager til elektrificering af transportsektoren samt udnyttelse af vedvarende energi ved hjælp af større BESS-anlæg.”

Hvem er du?

Du er el-ingeniør/-installatør og arbejder i byggebranchen.

  • Du har minimum 3 års rådgivererfaring
  • Du har gåpåmod og vil lære nyt
  • Du har stor interesse for den grønne omstilling
  • Du tager ansvar og er samarbejdende
  • Du har gerne erfaring med revit

Hvad skal du lave?

Som en del af vores el-afdeling, bestående af vores fagleder og 3 andre kollegaer, skal du projektere traditionelle- såvel som energibesparende elinstallationer. Du skal arbejde med projektering af blandt andet ladestationer, solceller, batteripakker og belysningsanlæg. Du skal kunne arbejde selvstændigt og i samarbejde med resten af afdelingen og gerne kunne tegne i revit.

En stor del af projektarbejdet foregår i tæt samarbejde med vores øvrige afdelinger konstruktion, vvs og bim. Du vil herudover også indgå i tæt samarbejde med entreprenører og bygherrer under udviklingen af projekter og i forbindelse med den fysiske udførelse af projekter, skal du på sigt bistå med fagtilsyn, projektøkonomi og projektopfølgning. 

Hvordan søger du?

Send din ansøgning sammen med dit CV til ingenioer@strunge.dk mærket ”El-ingeniør”. Vil du vide mere om stillingen kontakt fagleder Flemming Borg Jensen på telefon 20 60 12 05 eller direktør Jesper Strunge Jensen på telefon 20 60 60 10.

Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge​

​CVR-nr.: 12565771​​​