Erfaren, rar og frontløbende vvs-ingeniør søges

​Har du mange års erfaring inden for branchen og er på udkig efter nye udfordringer? Passer du ind i et arbejdsmiljø hvor der er højt til loftet, plads til både de strømlinede, krøllede og alt derimellem? Vi har et job til dig, som gerne vil fortsætte med at udvikle dine faglige kompetencer inden for energi og indeklima, bæredygtighed og alternativ energi såvel som projektledelse af både små og store projekter.

Hvem er vi?

Vi er et rådgivende ingeniørfirma, som har eksisteret siden 1976, vi består af 32 rare og kompetente medarbejdere, som er fordelt på vores fire afdelinger vvs, el, konstruktion og bim. Vi har gennem de sidste 46 år projekteret og ydet rådgivning i forbindelse med et utal af forskelligartede projekter – vi laver nemlig sjældent to projekter, som er ens. Vores projekter spænder fra nybyg til restaurering og vedligehold, med særlig interesse for fredet og bevaringsværdigt byggeri samt transformationsbyggeri, energioptimering og bæredygtighed. 

Den 1. juli 2022 rykkede vi teltpælene op efter 46 år i Solrød og flyttede til det DGNB-certificerede nybyggeri i Køge Idrætspark, med udsigt over Køge by og stadion. Det er vi glade for! 

Vibeke Christensen, VVS-ingeniør: ”Jeg værdsætter, at vi i Strunge leverer projekter med høj kvalitet og sætter en ære i vores arbejde. Der er et godt sammenhold, hvor der er stor mulighed for faglig sparring eller bare en snak om hvordan det går. Derudover er der plads til, at vi har forskellige kompetencer, interesser og vidensområder.”

Hvem er du?

Du er VVS-ingeniør med bred rådgivererfaring inden for VVS, ventilation, energi, indeklima og eventuelt bæredygtighed.

  • Du har minimum 8 års rådgivererfaring
  • ​Du behersker projektledelse
  • ​Du er konstruktiv og proaktiv
  • ​Du tager ansvar og er samarbejdende
  • ​Du er anerkendende i forhold til dig selv og dine kollegaer

Hvad skal du lave?

Som en del af vores VVS-afdeling, bestående af vores fagleder og 9 andre kollegaer, skal du projektere og føre fagtilsyn af VVS og ventilation på nybyg og renovering, for såvel mindre til- og ombygninger, som for større og mere komplekse byggerier. Du skal alene og i samarbejde med resten af afdelingen udarbejde installationsprojekter, være løsningsorienteret og kunne formidle projekter samt dertilhørende løsninger til færdiggørelse af byggerier. Herudover vil du samtidig være projektansvarlig for flere varierende projekter ad gangen.

En stor del af projektarbejdet foregår i tæt samarbejde med vores øvrige afdelinger konstruktion, el og bim. Du vil herudover også indgå i tæt samarbejde med entreprenører og bygherrer under udviklingen af projekter og i forbindelse med den fysiske udførelse af projekter, skal du bistå med fagtilsyn, projektøkonomi og projektopfølgning.

Hvordan søger du?

Send din ansøgning sammen med dit CV til ingenioer@strunge.dk mærket ”VVS-ingeniør”. Vil du vide mere om stillingen kontakt rådgivningschef Jannich Rolf Larsen på telefon 20606017 eller direktør Jesper Strunge Jensen på telefon 20606010.

Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!​

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge

​CVR-nr.: 12565771​​​