Innovativ, handlekraftig og empatisk vvs-fagleder søges

Er du på udkig efter et job, som giver dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer inden for energi og indeklima, bæredygtighed og alternativ energi såvel som ledelse, innovation og udvikling af mennesker? Har du enten gennem en årrække arbejdet med, eller er på springbrættet til at stå med ledelsesansvar for en afdeling inden for dit fagområde? Så mangler vi dig!

Hvem er vi?

Vi er et rådgivende ingeniørfirma, som har eksisteret siden 1976, vi består af 32 rare og kompetente medarbejder, som er fordelt på vores fire afdelinger vvs, el, konstruktion og bim. Vi har gennem de sidste 46 år projekteret og ydet rådgivning i forbindelse med et utal af forskelligartede projekter – vi laver nemlig sjældent to projekter, som er ens. Vores projekter spænder fra nybyg til restaurering og vedligehold, med særlig interesse for fredet og bevaringsværdigt byggeri samt transformationsbyggeri, energioptimering og bæredygtighed.

Den 1. juli 2022 rykker vi teltpælene op efter 46 år i Solrød og flytter til det DGNB-certificerede nybyggeri i Køge Idrætspark, med udsigt over Køge by og stadion. Vi glæder os. Vi skal derudover til at tage afsked med vores mangeårige vvs-fagleder, som efter mange gode år, takker af på arbejdsmarkedet og trækker sig tilbage.

Finn Lørum, VVS-fagleder: ”Min ansættelse hos Strunge har været udfordrende, jeg har udviklet mig hver dag gennem 25 år, haft mange fantastiske projekter og min efteruddannelse har jeg selv haft stor indflydelse på. Jeg har haft ansvaret for den daglige ledelse af afdelingen, hvor medarbejderne er kompetente, selvkørende og kollegaskabet er fantastisk.”

Hvem er du?

Du er VVS-ingeniør med stærke kvalifikationer inden for energi, VVS, ventilation, indeklima, projektledelse og eventuelt bæredygtighed. Du har været fagleder før, 

eller er på springbrættet til at stå med ledelsesansvaret for en afdeling på 10 ansatte.

  • Du har integritet og tror på egne evner
  • ​Du er dedikeret og god til at inspirere andre
  • ​Du er handlekraftig men god til at uddelegere
  • ​Du er god til at kommunikere og empatisk
  • ​Du er innovativ og nytænkende

Hvad skal du lave?

I din rolle som VVS-fagleder forventer vi, at dit fokus og ansvarsområde i høj grad ligger på den faglige udvikling af og sparring med de øvrige medarbejdere i afdelingen og den resterende del af ledelsen. Herudover vil du samtidig være projektansvarlig for flere større og mindre projekter ad gangen.

Du skal i dagligdagen være det faglige fyrtårn i VVS-afdelingen, som er med til at sikre, at den nyeste viden hele tiden tilføres vores projekter og afdelingens øvrige viden løbende opdateres. Du står i spidsen for den daglige ledelse og optimering af afdelingens ressourcer og medarbejdere.  Herudover vil du have ansvaret for tæt kontakt til nuværende og nye kunder, og sammen med den øverste ledelse og dine øvrige projektlederkollegaer i afdelingen stå for planlægningen, styringen og opfølgningen af projekter herunder økonomi, kvalitet og tid.

Hvordan søger du?

Send din ansøgning sammen med dit CV til ingenioer@strunge.dk mærket ”VVS-fagleder”. Vil du vide mere om stillingen kontakt rådgivningschef Jannich Rolf Larsen på telefon 20606017 eller direktør Jesper Strunge Jensen på telefon 20606010.

Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingenioerer F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge

​CVR - 12565771​​​