KUNDEFOKUSERET, ENGAGERET, IDESKABENDE OG HELHEDSORIENTERET RÅDGIVNING

Ingeniørfirma tilbyder professionel rådgivning

​Strunge Jensen A/S er et ingeniørfirma, der blev stiftet af J.C. Strunge Jensen i 1976. Ingeniørfirmaet er et familieejet aktieselskab og ledes i dag af Jesper Strunge Jensen. Firmaet består af 34 engagerede og kompetente medarbejdere. Vores ingeniørfirma har beliggenhed i Solrød Strand nær Køge og København.

VORES INGENIØRFIRMA DÆKKER ALLE BYGGERIETS FASER

Strunge Jensen A/S Ingeniørfirma dækker alle ingeniørdiscipliner inden for byggeri og anlæg, herunder bærende konstruktioner, VVS, el, energi, miljø og bygherrerådgivning. Rådgivningen udføres i alle byggeriets faser lige fra idéoplæg til drift og efterfølgende vedligeholdelse.

VORES ERFARING SOM INGENIØRFIRMA

Som ingeniørfirma rådgiver vi i forbindelse med ny-, til- og ombygning, renovering og vedligeholdelse af byggerier til alle former for anvendelse og kan dokumentere erfaring indenfor kultur, sport, erhverv, undervisning, institutioner, pleje, omsorg og bolig. Se mere under Referencer.

ET INGENIØRFIRMA MED FOKUS PÅ KVALITET OG BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Strunge Jensen A/S blev som det første rådgivende ingeniørfirma i Danmark ISO-certificeret indenfor alle ydelser i 2002. Vores kvalitetsstyringssystem er omdrejningspunktet. I vores ingeniørfirma har vi særlig fokus på og indgående viden om bæredygtighed i byggeriet. Vi har p.t. én certificeret DGNB-konsulent og yderligere en under uddannelse. Vi er desuden certificeret energimærkningsfirma og kan dermed udføre den lovpligtige energimærkning af boliger, erhvervs- og offentlige bygninger.

Strunge Jensen A/S har gennem 35 år etableret sig som et respekteret ingeniørfirma, hvor kombinationen af faste og nye kunder og samarbejdspartnere bidrager til erfarings- og vidensopbygning, samt udvikling og nytænkning.​

Vil du vide mere om Strunge Jensen Ingeniørfirma kan du ringe til os på tlf: 56 14 10 30, sende os en mail på: ingenioer@strunge.dk eller anvende vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingenioerer F.R.I.​

Solrød Center​ 29, 2. sal

2680 Solrød Strand

Telefon: 56 14 10 30

Telefax: 56 14 52 30​

ingenioer@strunge.dk