Hvad vil vi?

​​Vi insisterer på at være kendt som en kundefokuseret samarbejds-partner, der med engagerede, kompetente og idéskabende medarbejdere leverer helhedsorienteret rådgivning af højeste kvalitet.

Vi tilbyder tværfagligt velkoordinerede ingeniørprojekter af høj faglig kvalitet samtidig med, at vores erfaring inden for skæve og forskelligartede projekter kommer til udtryk i vores projektløsning.

Vi sikrer en servicebetonet og personlig rådgivning med en fast projektleder fra sagens start til slut, samt anvendelse af samme projektleder ved nye opgaver for samme kunde.

√​ Vi værner om værdierne tillid og gensidig respekt. Vi holder hvad vi lover og er tidsmæssig og økonomisk ansvarlige i vores planlægning af projekter. 

Vi medvirker gennem vores rådgivning til at sikre miljørigtige og energiøkonomiske løsninger til gavn for både kunders budget og klimaet generelt.

Vi sætter en ære i at opretholde et højt efteruddannelsesniveau inden for nuværende og fremtidige specialer, så vores medarbejdere kan blive ved med at yde kvalificeret rådgivning på de nyeste områder inden for ingeniørfaget.

Vi er detaljeorienterede originaler, som ofte beskæftiger os med de skæve og særprægede projekter, har stor erfaring inden for fredet og bevaringsværdigt byggeri, men som også skaber helhed og overblik, og som også kan alt det andet.

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge​

​CVR-nr.: 12565771​​​