Endnu et lidt besynderligt år er ved at gå på hæld. Selvom vi mere eller mindre har lagt pandemien bag os, er det som om, at forudsigeligheden og den kendte hverdag lader vente på sig. De stigende renter og inflationen kombineret med de høje energi- og materialepriser fortsætter med at ruske i branchen. Energiprisernes himmelflugt har på den anden side også sat skub i tilgangen af opgaver inden for den grønne omstilling.

”Vi har haft en historisk stor tilgang af grønne omstillingsprojekter indenfor etablering af ladenetværk og kapacitetsudligningsprojekter til udnyttelse af grøn strøm ved ”overproduktion”, virksomheder og offentlige myndigheder der ønsker rådgivning inden for grøn omstilling, energioptimering og meget andet beslægtet rådgivning. Det er en tendens der naturligvis også præges af de politiske samtaler der handler om CO2-reduktion og det nylige COP28, hvor der for første gang blev henstillet til en omstilling væk fra fossile brændsler. Vi glæder os utrolig meget til at fortsætte vores arbejde inden for lige netop de områder” – Direktør Jesper Strunge Jensen.

Aldis exit på det danske dagligvaremarked har gereret store ændringer for de øvrige dagligvareoperatører, som har travlt med at positionere sig med de rigtige beliggenheder i fremtiden. Det har også øget tilgangen af opgaver inden for området. Herudover har vi i 2023, som et led i vores øgede fokus på digitalisering, skiftet vores vante planlægnings- og faktureringssystem ud og vi ser kun ind i en lang række af flere tiltag på området i det kommende år. Alt i alt har 2023 altså været et travlt år på kontoret, vi løber stærkt og insisterer på at blive ved med at tilpasse os en til stadighed meget foranderlig branche og verden.

Når vi kigger frem mod 2024 er tendenserne de samme. Vi har heldigvis haft succes med at tiltrække nye og dygtige kollegaer, som allerede nu kan tager godt fra på de mange opgaver. Det gør, kombineret med vores øgede fokus på digitalisering, at vi er godt rustet til at tage hul på 2024.

Vi vil gerne ønske alle vores medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder og andre en rigtig glædelig jul og et godt nytår.​

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge​

​CVR-nr.: 12565771​​​