God jul & godt nytår!

Det har på mange måder været et besynderligt år. Vi er i særdeleshed alle blevet udfordret på det sociale område gennem det meste af 2020, vi har skullet finde nye samarbejdsmåder, vi er blevet om muligt endnu mere virtuelle og vi har til tider haft svært ved at holde den kollegiale kontakt ordentligt ved lige. 

"Vi har ikke bare kunnet møde ind og tage en snak med en kollega, få talt om hvad man har oplevet siden sidst og få afklaret det, der lige stod for. Vi har måttet arbejde på distancen og prøvet nye løsninger af for at få tingene til at fungere. Alt i alt tænker jeg, at det arbejdsmæssigt har fungeret fornuftigt.

Man sidder dog tilbage med en følelse af, at man mangler den sociale kontakt og at mange ting ”mudrer sammen” – dagene er ikke, som de plejer, børn skal passes midt på dagen og man arbejder på de mest mærkværdige tidspunkter af døgnet". - Direktør Jesper Strunge Jensen.

Men om få dage kommer de første vacciner forhåbentlig i brug, vi må og skal se positivt fremad, selvom det stadig varer lidt, før vi igen uforbeholdent kan mødes – vi  glæder os allerede. Selvom begrænsningen af den fysiske kontakt i år har umuliggjort en lang række sociale arrangementer og faste juletraditioner i Strunge Jensen A/S, er midlerne ikke blevet sparet væk, de er i stedet blevet givet til et bedre formål, lige præcis til det, som dette år har været med til at lære os alle - at holde sammen og passe på hinanden, også selvom det er hver for sig. Vi ønsker alle vores medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre en rigtig god jul og et godt nytår.

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge​

​CVR-nr.: 12565771​​​