Bygherre

Aller Holding A/S

Strunge Jensen A/S' ydelser

Besigtigelse, registrering/vurdering af eksisterende installationer, udarbejdelse af byggebudget med statiske, konstruktive og energimæssige overvejelser, udarbejdelse af myndighedsprojekt, udarbejdelse af tidsplaner, projektering af konstruktioner, vvs- samt elinstallationer, udarbejdelse af udbud på hoved-entreprise, byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering, fagtilsyn og projektopfølgning og 1-års eftersyn.

Arkitekt

SITE Arkitekter A/S

​​

Fredningsstatus

Bevaringsværdig i klasse 4

Periode

2014-2017

Folke Bernadottes Allé 5-7

Ejendommen blev i 1898 opført som godtransportlager med tilhørende kontor, men har siden 1990’erne været anvendt til erhvervs- og kursusvirksomhed, og er nu blevet ombygget til et moderne hovedsæde med rå bygningsdetaljer som eksklusivt bagtæppe for bl.a. Nyhavn Rejser, med åbne kontorarealer, møderum og teknikrum mm.

Opgaven bestod i en total ombygning og transformation af den 3-etagers høje ejendom samt nedrivning og genopbygning af tagetagen. 

Ombygningen og genopbygningen omfattede blandt andet en hævning af tagetagen for at optimere tagarealerne og indrette kontorfaciliteter, etablering af ny ventilation i alle rum med genanvendelse af eksisterende ventilationsaggregater, indbygning af akustisk beklædning på lofter og vægge og meget andet. Fokusset har været at skabe en effektiv og fleksibel udnyttelse af arealer samt optimere bygningens driftsforhold og energiforbrug, i behørig respekt for og i samspil med de historiske bevaringsværdier. Byggeriet blev da det stod færdigt indstillet til Renoverprisen.

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge​

​CVR-nr.: 12565771​​​