Bygherre

Aberdeen Asset Management Denmark

Strunge Jensen A/S' ydelser

Projekteringsledelse, ingeniørrådgivning på konstruktioner, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Arkitekt

DesignGroupArchitects A/S + SerupDesign

Fredningsstatus

Bevaringsværdig i klasse 3 (udvendigt)

Periode

2015-2017

Købmagergade 45​

Opgaven bestod i at konvertere erhvervslokaler til 27 lejligheder på adressen Købmagergade 45 / Skindergade 3, på 1.-4. sal samt en del af stueplan. 

Den bevaringsværdige ejendom, opført i 1733, består af 2 bygninger med facader mod hhv. Købmagergade og Skindergade og med et åbent indre gårdrum med adgang fra Skindergade. I stueplan er der butikker, og i Skindergade er der en café i sammenhæng med teatersal på 1. sal.

Ombygningen omfattede blandt andet etablering af fælles tagterrasse og private tagterrasser, nye vinduer og døre som er udført i samme farve, dimensioner og opdeling som ejendommens øvrige vinduer, nye elevatorer i trappekernen, og en ny elevator som udvendig fritstående konstruktion. 

Herudover er rumhøjden, stuk og rosetter bibeholdt, samt trægulvene undtaget af bad/toiletgulvene. Der er indrettet nye køkkener og bad/toilet og etableret røgalarmanlæg i alle lejligheder, som er tilsluttet strømforsyningen med batteribackup. Udenfor er også baggårdene blevet renoveret, så de fremstår attraktive og indbydende.

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge​

​CVR-nr.: 12565771​​​