Bygherre

Bygningsstyrelsen

Strunge Jensen A/S' ydelser

Ingeniørrådgivning af alle ingeniørfag, registrering, byggeprogram, termisk indeklimaberegning, projektforslag, myndighedsprojekt, budgetter, tidsplaner, udbud i hovedentreprise, fagtilsyn, projektopfølgning og deltagelse i aflevering inkl. performancetest af tekniske anlæg, 1-års eftersyn.

Arkitekt

Bertelsen & Scheving Arkitekter A/S


Fredningsstatus

Bevaringsværdig i klasse 3

Periode

2014-2018

Nyt domicil til Forsvarsministeriet og Værnsfælles Forsvarskommando

Opgaven bestående i et nyt fælles og sammenhængende domicil til Forsvarsministeriet og Værnsfælles Forsvarskommando tog udgangspunkt i en ombygning og modernisering af 3 forskellige bygninger opført i henholdsvis 1910-12, 1933 og 1938.​Ombygningen og moderniseringen omfattede blandt andet alt fra etablering af ”sluser” med adgangskontrol ved indgange, etablering af føringsveje til nye tekniske installationer og omdisponering af eksisterende ventilations-, varme- og kloakforhold til tilpasning af eksisterende varslings- og ABA-anlæg til fremtidige forhold.

Bevaringsværdierne fordrede særlige løsninger på en lang række af de oprindelige bygningselementer. Fremtidigt skal ejendommen stå som et dynamisk og velfungerende domicil med plads til 390 medarbejdere, som kræver ekstraordinær sikkerhed. Vi har gennem hele processen inddraget de fremtidige brugere således, at slutproduktet er blevet balanceret optimalt mellem ønsker til anvendelse, prioritering, udførelsestid og den økonomiske ramme.

Bygningsstyrelsen:

Renoveringen og ombygningen er udført indenfor den aftalte og fastlagte tidsramme. Samarbejdet mellem alle parter har været meget velfungerende. Det har bl.a. betydet en effektiv og smidig byggeproces, samt at byggeriet er blevet billigere end (entreprise)budgettet på ca. 100 mio. kr.”​

KONTAKT

​​Telefon: 56141030

E-mail: ingenioer@strunge.dk

LinkedIn: FØLG OS

ADRESSE

​​Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingeniører F.R.I.​​​

Stensbjergvej 1, 3. sal, 4600 Køge​

​CVR-nr.: 12565771​​​