KUNDEFOKUSERET, IDÉSKABENDE OG HELHEDSORIENTERET RÅDGIVNING

Vores Vision

”Vi vil være kendt som en kundefokuseret samarbejdspartner, der med engagerede, kompetente og idéskabende medarbejdere leverer helhedsorienteret rådgivning af højeste kvalitet”.

Vi ønsker at tilbyde tværfagligt velkoordinerede ingeniørprojekter af høj faglig kvalitet samtidig med, at vores kunder oplever at have én projektleder, så samarbejdet bliver personligt og tillidsfuldt. Med 31 ansatte er vi hverken et stort eller lille ingeniørfirma, hvilket præcis er i overensstemmelse med vores idégrundlag.

Vi tilbyder vores kunder en kvalificeret, uvildig rådgivning uden bindinger til producenter og leverandører, en rådgivning som tilfredsstiller kundens egne ønsker og behov. Kunder som skulle have divergerende interesser betjenes ikke i samme sagsforløb. Vi vil gerne sikre en servicebetonet og personlig rådgivning med en fast projektleder fra sagens start til slut, samt anvendelse af samme projektleder ved nye opgaver for samme kunde.

Vi vil gerne gennem vores rådgivning medvirke til og sikre miljørigtige og energiøkonomiske løsninger til gavn for både kundens budget og klimaet generelt. Vi benytter os af ekstern specialistbistand på de områder, der ligger uden for vores egne erfaringsområder for at sikre kunden den bedst mulige rådgivning.

Vi sætter en ære i at opretholde et højt efteruddannelsesniveau inden for nuværende og fremtidige specialer, så vores medarbejdere kan blive ved med at yde kvalificeret rådgivning på de nyeste områder inden for ingeniørfaget. Herudover overholder vi som en selvfølge F.R.I.'s love og regler for god rådgiverskik. ​

Strunge Jensen A/S

Rådgivende Ingenioerer F.R.I.​

Telefon: 56 14 10 30

Telefax: 56 14 52 30​

ingenioer@strunge.dk